MICROVINIFACATIONS

MICROVINIFACATIONS

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: DESIGN: Ανδρέας Μπούκας.

Η ελκυστική φύση της γυναίκας ήταν ανέκαθεν πηγή δημιουργίας, ενώ το πάτημα των σταφυλιών αποτέλεσε για αιώνες το εναρκτήριο μέσο για την διαδικασία της ζύμωσης. Η Μωροκανέλα παραδοσιακή ποικιλία στην Κύπρο θα οινοποιηθεί για έξι μήνες με πειραματικό τρόπο για να αποδόσει ένα εξαιρετικό κρασί. Μοναδική στιγμή το πάτημα των σταφυλιών όπως και η ιδιαιτερότητα αυτής της οινοποίησης, που ταυτίστηκε με την στιγμή του πατητηριού. Αυτή η ουσιαστική στιγμή έγινε η εικονογράφηση για μια από τις συλλεκτικές φιάλες της εταιρίας VOYNI PANAYIA στην Κύπρο. Για κάθε φιάλη ένας διαφορετικός εικαστικός αφηγήθηκε την δική του ιστορία. Την έμπνευση και τον σχεδιασμό για την σειρά αυτή έκανε ο Μάριος Καρύστιος.